Friday, 9 March 2012

saya poyo~

ok,, saya poyo sebab xtau nk letak title ape :p haha.
erm,, nk ckap pasal ape ea?

heh,, jgan buang masa aw aw,, exam!!




cantik x?ini calendar..countdown for pspm. hehe.



2 hari lepas letak kat diniding bilik,, bnyak betol tangan menconteng! haha. okey, tengs :)



ops! 



ni kata2 smgat dari cik tya a.k.a budak pndai.
die memang suke dtg bilik ak.  buat ape pon ak xtau. HAHA.
yg colour pink tu "jawapan die Amin" pon dier yg tulis k.
HOBI dia menconteng. ARGhh geramnye, lecture note ak penuh dgan contengan die.


jahat kan die?haha

***
actually, i am going to face the PSPM II exam on 16thApril..
the exam is to0oo0o0 meaningful and important! please please. understand.
ini exam last~ini penentu~ azam ak nak masuk matrik nak empat. mananye? ini yg terakhir. will i? 
org kata,,kalau kta nk sgat satu benda tu mesti ada bnda yg kita kne korbankan.
even bnda yg kite syg,,yg kite suka,,yg kite rase susah nk tinggal.
one thing yg kite kne ingat. jgn mnyesal kemudian hari.
bnda yg kite suka tu,,rase susah nk tinggal tu,, boleh x buat lepas exam?
kalau boleh,, insyaAllah ia akan jadi lebih brmakna nant. :)



belajar :) insyaAllah.

last but not least,,
thanks kpda kak nur.. roomate ku, yg suka sgat bg coklat dkat sy,,. aw aw. i like :)
nak sy gemuk sikit katenye. erm, x ckup comel lg ke aku ni? huhu.


all the best utk si dia yg tengah study week.yeah u can! 
x payah nak berdota sngat lah. korban ckit ea...

5 comments:

  1. hey girl !
    best of luck ! :)

    ReplyDelete
  2. Ouh ? Pspm mai dah ! Hoho, all da best Bff, strieve for dat 4... u can do it. AS ? Hohohohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs mila ... :) AS?? SK pon boleh :p hihi

      Delete
  3. baguslah kalau dah sedar. hang memang poyo. syukur..

    ReplyDelete