Monday, 18 April 2011

miSs U muCh....



I am a big big girl in a big big world..
its not a big big thing if u leave me..
but i do do feel, but i do do will, miSs u MucH....miss u MUCH..
***
kalow korang bukak sound skarang, mungkin korang akan dgar lagu poyo a.k.a cute ni kan..haha.. 
kalow korang nak dgar kat sini boleh gak!







eceyh!! ak rindu kat sape ni..? ha3.
mR. perfeCt ker..? ops!! hahaaa...
***
act, ni feveret song ank sedara ksayangan ak lah..yayah.. sarah*
hahaa..kitorang slalu nyanyi lagu ni...
die ni kejap nak jadi princess, kejap nak jadi megatron, bumble bee, optimus prime. iRon man, superman.
haha.
ak lah jadi mangsa die.. kalow jadi princess tu slamat lah ak.. lembut n baik aje..mcm princess! 


                                                       *yayah my cayunk yg comel*




eyh.....mR. perFect?? eyh.....salah upload gambar lah..bukan pic ni ak nak upload. hayya! hahaa
ape skodeng2 org mandi nih! haha2. astagha.
**i hv ur arms around me..warm like fire..but when i open my eyes ur gone..**
i am a big big girl..

*parents

 ma n adik*  eceh! aku lah adik..haha

hahaa...ni lah die, miss u much mom... =)


                              



2 comments:

  1. fara..hahaa..yg tgah berenang tu KOT. ops!!nobody is perfect.. =)

    ReplyDelete